Room for rent: Haagweg in Breda

  • 15 m2
  • 1 room
  • 14 Immediately
  • 01 Certain period
On this page you will find all information of this Room in Breda. You can contact the advertiser if you have any questions.

Hallo!

Aangezien ik in het najaar naar het buitenland ga voor mijn studie komt mijn kamer beschikbaar voor een half jaar. Je deelt de net gerenoveerde woning met een 24-jarige afstuderende en parttime werkende jongeman.

De kamer
Een zeer authentieke kamer onder de grond waar het altijd lekker koel is! De kamer betreft 15m2 en is voorzien van een Kingsize bed van 3x3, daarnaast is er een televisie aanwezig die te gebruiken is met ChromeCast en beschikt de kamer over een ruime inloopkast waar kleren en andere spullen opgeborgen kunnen worden.

De woning
Alles in de woning is in december 2017 gerenoveerd waardoor veel spullen nagenoeg nieuw zijn. De keuken heeft een vaatwasser, er is een grote wasmachine aanwezig en de badkamer is voorzien van een heerlijke stortdouche! In de woonkamer staan Sonos-boxen en daarnaast is er ook een PlayStation 4 aanwezig.

De locatie
De woning bevindt zich aan Haagweg, ongeveer op 5 minuten fietsafstand naar het centrum. Daarnaast bevinden de Jumbo, Lidl en Albert Heijn zich ook allemaal op 5 minuten fietsen. Breda CS, Avans en de NHTV (Breda University) zijn allen binnen 10 minuten te bereiken per fiets. Bushalte Vincent van Goghstraat is om de hoek en tegenover de woning is daarnaast ook iedere zaterdag een markt.

De maandelijkse huur is €550 inclusief meubels, g/w/l en internet. De woning is geheel instapklaar!

Hou jij van gezelligheid, een biertje op zijn tijd en is dit de ideale kamer én woning voor jou? Stuur mij dan een berichtje!

Read more with an subscription!

General information

City Breda
District/Neighbourhood: Tuinzigt
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 1
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: 30
Gender: Man
Status: Professional Starter Student Job seeker
Show on map