Kamer huren: niet meer beschikbaar Haagweg in Breda

  • 15 m2
  • 1 kamer
  • 19 Per direct
  • 01 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Breda. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hallo!

Aangezien ik in het najaar naar het buitenland ga voor mijn studie komt mijn kamer beschikbaar voor een half jaar. Je deelt de net gerenoveerde woning met een 24-jarige afstuderende en parttime werkende jongeman.

De kamer
Een zeer authentieke kamer onder de grond waar het altijd lekker koel is! De kamer betreft 15m2 en is voorzien van een Kingsize bed van 3x3, daarnaast is er een televisie aanwezig die te gebruiken is met ChromeCast en beschikt de kamer over een ruime inloopkast waar kleren en andere spullen opgeborgen kunnen worden.

De woning
Alles in de woning is in december 2017 gerenoveerd waardoor veel spullen nagenoeg nieuw zijn. De keuken heeft een vaatwasser, er is een grote wasmachine aanwezig en de badkamer is voorzien van een heerlijke stortdouche! In de woonkamer staan Sonos-boxen en daarnaast is er ook een PlayStation 4 aanwezig.

De locatie
De woning bevindt zich aan Haagweg, ongeveer op 5 minuten fietsafstand naar het centrum. Daarnaast bevinden de Jumbo, Lidl en Albert Heijn zich ook allemaal op 5 minuten fietsen. Breda CS, Avans en de NHTV (Breda University) zijn allen binnen 10 minuten te bereiken per fiets. Bushalte Vincent van Goghstraat is om de hoek en tegenover de woning is daarnaast ook iedere zaterdag een markt.

De maandelijkse huur is €550 inclusief meubels, g/w/l en internet. De woning is geheel instapklaar!

Hou jij van gezelligheid, een biertje op zijn tijd en is dit de ideale kamer én woning voor jou? Stuur mij dan een berichtje!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Breda
Wijk/buurt: Tuinzigt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 1
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: 30
Geslacht: Man
Status: Professional Starter Student Werkzoekende
Tonen op kaart