Kamer huren: Kamperfoeliestraat in Breda

  • 16 m2
  • 1 kamer
  • 01 Per 01 mei 2024
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Breda. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Kamer in een huis met tuin te huur

Hoi! Lijkt het jou leuk om in Breda in een huis met tuin te wonen? Dan kunnen wij dat je bieden! Wij zijn Millen(28m) en Boris(27m), en onze derde huisgenoot gaat helaas verhuizen dus zijn wij op zoek naar een nieuwe huisgenoot(m/v). De kamer is vanaf 1 mei, maar zou eerder kunnen in overleg met de huidige bewoner. Boris en ik zijn allebei afgestudeerd en we zoeken iemand in dezelfde levensfase, en een beetje rond dezelfde leeftijd. We houden allebei van een feestje en gezelligheid, eten ‘s avonds altijd samen, en houden er ook wel van om 's avonds thuis te blijven en een spelletje te spelen of op de bank te chillen.

Het huis staat in Tuinzigt Breda. Het is een leuke en opkomende buurt, er is een klein winkelcentrum met een jumbo, slager en bakker op 60 m afstand, het is 7 min (2.1 km) fietsen naar de binnenstad van Breda en 9 min (2.4 km) fietsen van het station. En voor de voetballiefhebbers: het is 6 min (1.9 km) fietsen van het Rat Verlegh Stadion.

Wat betreft de kamer, het gaat om een kamer van ongeveer 14 m2 met een balkonnetje eraan van ongeveer 2 m2. Het huis zelf is 115 m2 met de gezamenlijke ruimte in de vorm van een keuken, eet/woonkamer, badkamer(met bad!) en een tuin. Verder zijn er 2 wc’s en is er ook wat opbergruimte beschikbaar. De huur is 650 euro(inclusief) per maand.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Breda
Wijk/buurt: Tuinzigt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Wifi
Gedeelde woonkamer
Eigen balkon
Binnen roken
Huisdieren welkom
Rookmelder
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 24
Maximum leeftijd: 32
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Starter
Tonen op kaart